بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن واکنش روسیه به ادعای ژاپن درباره جزایر کوریل بازداشت نظامی اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران حمله پهپاد اسرائیلی به نبطیه لبنان تهدید حزب اسموتریچ به ساقط کردن کابینه نتانیاهو افزایش تعداد شهدای سقوط بسته‌های کمکی در غزه نشست فوق‌العاده اتحادیه عرب درباره غزه تهدید ماکرون به قتل توسط یک خاخام!

مشعل: واشنگتن و تل آویو عملاً اجرای معامله قرن را آغاز کردند

رئیس سابق دفتر سیاسی جنبش حماس تاکید کرد که آمریکا و رژیم صهیونیستی در سایه تحولات تأسف‌بار داخلی و خارجی فلسطین، اجرای معامله قرن را عملاً آغاز کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۰ - ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 April 27
کد خبر: ۹۵۲۱
به گزارش  راهبرد معاصر  به نقل از فلسطین الیوم، «خالد مشعل» رئیس سابق دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی حماس تاکید کرد که آمریکا و رژیم صهیونیستی در سایه تحولات تأسف‌بار داخلی و خارجی فلسطین، اجرای معامله قرن را عملاً آغاز کرده‌اند.

بر اساس این گزارش، مشعل گفت: آمریکا و اسرائیل و هم پیمانانشان به ۱۰۰ سال توطئه علیه فلسطین بسنده نکردند و می‌خواهند در سایه تحولات تأسف‌بار، طرح‌های خود را پیش برده و کامل کنند.

مشعل تصریح کرد که آنها از اوضاع داخلی و دودستگی فلسطینیان و ضعف رهبران فلسطینی و تعقیب و بازداشت مبارزان مقاومت از سوی برخی طرف‌های داخلی (سرویس‌های امنیتی تشکیلات خوگردان) برای پیشبرد اهداف خود بهره می‌برند.

وی اشاره کرد که اختلال‌هایی در معیارهای فلسطینیان ایجاد شده است، زیرا قبلاً سلاح و مقاومت شعار و هدف والای تمامی گروه‌های فلسطینی بود و کسی جرأت نداشت این دو گزینه را نادیده گرفته و کنار بگذارد، اما امروز متأسفانه شاهد چنین وضعیتی هستیم.

مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار